maanantai 22. helmikuuta 2016

Syreenipiha ja punainen tupa myytävänä

En olisi vielä syksyllä uskonut, että vuoden vaihteen jälkeen laitan mökin pihapiirineen myynttin. Mutta niin ne vaan elämäntilanteet muuttuvat - joskus hyvinkin nopeasti. Nyt olemme löytäneet ihanan kodin, josta löytyy koirillemme lääniä temmeltää pihamaalla kesäisin auringonpaisteesta nauttien frisbeen perässä juosten ja talvella kaivaen tunneleita korkeaan hankeen.

Niinpä punainen tupa pihoineen odottaa uusia kesäasukkaita. Tässä hieman tietoja kohteesta:

Myydään Kuopion Hirvilahdessa sijaitseva mummonmökki tontteineen. Tontin koko on kiinteistörekisteriootten mukaan 0,3140 ha. Tontista on rajattu piha-alueeksi noin 250 m2. Piha-alueella on perinnekasveja sekä marjapensaita. Pihapiiri avautuu etelän suuntaan.

Piha-alueella sijaitsee noin 40 m2 mökki, jossa on tupa, kammari ja veranta. Lisäksi piha-alueella on sauna- ja varastorakennus. Sauna käsittää puku-, pesu- ja löylyhuoneen. Aidatun piha-alueen ulkopuolella on puuvaja sekä kesällä 2014 rakennettu ulko-wc.

Mökkiä on kunnostettu mm. maalaamalla kaikki lattiat, verannan seinät ja ikkunat ulkopuolelta, uusimalla kaikki keittiökalusteet ja -koneet sekä tuvan katto. Kesällä 2015 mökin edustalle on rakennettu noin 15 m2 terassi.

Mökissä ja saunarakennuksessa on sähköt. Mökin tuvassa on myös leivinuuni. Vesi tulee omasta kaivosta letkua pitkin saunarakennukseen, jossa sijaitsee vesipumppu. Vesipumpusta veden saa suoraan pesuhuoneessa suihkuun. Saunaan on ostettu Harvia-puukiuas vesisäiliöllä kesällä 2015.

Rakennusoikeutta on jäljellä noin 300 m2. Tontille on mahdollista rakentaa vakituinen asunto suoraan rakennusluvalla, koska alue ei ole suunnittelutarvealuetta. Mahdollista myös liittyä vesiosuuskuntaan.

Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla. Lähin kauppa on Hirvilahden kauppa noin 2 km päässä. Kuopioon mökiltä on matkaa noin 43 km.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla: sirpa.caunter(at)icloud.com







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti