sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Vaikka sää ei aina suosikaan

Tänä kesänä ei ole hellepäiviä ollut vielä nimeksikään, onneksi jotkut lomapäivistäni ovat olleet aurinkoisia ja lämpimiä. Esimerkiksi eilen alkoi päivä nauttien maittavasta aamiaisesta terassilla ja jatkui pihatöiden merkeissä. Oksasilppuri nieli kitaansa kaadettujen omenapuiden oksia huimaa vauhtia ja mökin ikkunapuitteet saivat raikkaan valkoisen ehostuksen. Päivän päätteeksi  oli ihana vain istua terassilla ja nauttia maaseudun rauhasta. Tämä kiireettömyys sekä ympärillä olevat yksinkertaiset asiat ilahduttavat kummasti mieltä - mitä muuta sitä lomalta kaipaakaan :-)









2 kommenttia:

  1. Hei,

    Onpa kiva pieni mummonmökki ja ihana pihapiiri. Etsiskelin mummonmökkiblogeja ja löysin blogisi.

    Minäkin ihastuin ajatukseen omasta mummonmökistä ja kiireettömistä kesäpäivistä maaseudulla muutamia vuosia sitten. Nyt vietämme mökissämme seitsemättä kesää ja... no, joka kesä on ollut enemmän tai vähemmän projektia. Jos haluat vilkaista blogiani (joka on tarkoitettu lähinnä kaukana asuvalle äidilleni ja muulle lähisuvulle), osoite on omatupaomalupa.vuodatus.net. Hyvää kesän jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne ja kiitos kommentistasi. Kävin vastavierailulla blogissasi ja tosi kivalle näytti myös teidän mummonmökin miljöö.

      Kyllä näissä vanhoissa mökeissä ja niiden pihapiireissä on aivan omanlaisensa tunnelma.

      Mukavia loppukesän hetkiä mökillänne :-)

      Poista